מארז ראש השנה - חלק 2
הי שוב,
אז..בחלק הקודם פרסמתי הדרכה לבקבוק והשקית, ובחלק הה אפרסם הדרכה פשוטה לקופסה ולקישוט - תפוח.
גם כאן, החומרים והכלים הנדרשים לעבודה:
סרט שחור
כלים: משטח מתרפא, טרימר, משטח קיפול, עצם קיפול, מספריים, דבק, דבק דוצ, פאנצ עיגול, פאנצ סקאלופ, קרופ א- דייל.
קופסה:
קארדסטוק חלק בגודל 7.5*12 אינצ.
בחלק של 12 אינצ חורצים ב - 2.5 וב- 7 אינצ
בחלק ל 7.5 אינצ חורצים ב- 2.5 וב - 5 אינצ.
גוזרים באופן הבא:
מניחים דבק (רגיל או דוצ):
מדביקים ויוצרים תיבה פתוחה מלמעלה - זה יהיה החלק הפנימי של הקופסה:
נעבור לחלק החיצוני:
קארדסטוק מדוגם בגודל 9.25*7 אינצ.
בצד של 9.25 אינצ חורצים ב - 1.75, 4.25, 6.75 אינצ.
יוצרים דוגמה בקיפול העליון.
מניחים דבק על החלק התחתן והאחורי ומדביקים באופן מדויק לחלק הפנימי של הקופסה.
מנקבים חור בדיוק באמצע:
משחילים סרט, מלפפים מסביב וקושרים. מקשטים:
וזו התוצאה הסופית:
קישוט תפוח
באמצעות חותכן/פאנצ לב ועלה, יוצרים 12 לבבות ועלה אחד.
מדסטרסים
מקפלים כל לב בדיוק לחצי:
מניחים דבק על חצי לב ומדביקים אליו חצי לב נוסף בצורה מדויקת:
ממשיכים כך עם כל הלבבות:
יוצרים את הגבעול:
"צבעתי" דף לבן פשוט באמצעות דיו דיסטרס, גילגלתי את הדף והדבקתי בקצה. יצרתי תווית קטנה של "חג שמח":
לפני שסוגרים את התפוח, מדביקים את העלה, התווית והגבעול:
סוגרים את התפוח וממתינים לייבוש:
זהו.
מקווה שאהבתם.
אשמח לשמוע את דעתכם. וכרגיל, לכל שאלה - אני כאן בשמחה.
שתהיה שנה מתוקה,
אבישג
קופסה:
קארדסטוק חלק בגודל 7.5*12 אינצ.
בחלק של 12 אינצ חורצים ב - 2.5 וב- 7 אינצ
בחלק ל 7.5 אינצ חורצים ב- 2.5 וב - 5 אינצ.
גוזרים באופן הבא:
מדביקים ויוצרים תיבה פתוחה מלמעלה - זה יהיה החלק הפנימי של הקופסה:
נעבור לחלק החיצוני:
קארדסטוק מדוגם בגודל 9.25*7 אינצ.
בצד של 9.25 אינצ חורצים ב - 1.75, 4.25, 6.75 אינצ.
יוצרים דוגמה בקיפול העליון.
מניחים דבק על החלק התחתן והאחורי ומדביקים באופן מדויק לחלק הפנימי של הקופסה.
מנקבים חור בדיוק באמצע:
משחילים סרט, מלפפים מסביב וקושרים. מקשטים:
וזו התוצאה הסופית:
קישוט תפוח
באמצעות חותכן/פאנצ לב ועלה, יוצרים 12 לבבות ועלה אחד.
מדסטרסים
מקפלים כל לב בדיוק לחצי:
מניחים דבק על חצי לב ומדביקים אליו חצי לב נוסף בצורה מדויקת:
ממשיכים כך עם כל הלבבות:
יוצרים את הגבעול:
"צבעתי" דף לבן פשוט באמצעות דיו דיסטרס, גילגלתי את הדף והדבקתי בקצה. יצרתי תווית קטנה של "חג שמח":
לפני שסוגרים את התפוח, מדביקים את העלה, התווית והגבעול:
סוגרים את התפוח וממתינים לייבוש:
זהו.
מקווה שאהבתם.
אשמח לשמוע את דעתכם. וכרגיל, לכל שאלה - אני כאן בשמחה.
שתהיה שנה מתוקה,
אבישג
תגובות
הוסף רשומת תגובה